Woning bekleden met Plastisol 

ReMo Improve bekleedt dakranden, overstekken, windveren, boeiboorden, goten, topgevels, dakkapellen, schuttingen etc met plastisol HPS-panelen. Hiervoor hebben wij een systeem ontwikkeld waarbij de panelen stevig bevestig worden terwijl er zo weinig mogelijk schroeven zichtbaar zijn. Ook is ons systeem zodanig ontwikkeld dat er tussen hout en panelen een ventilatieopening van ca. 3mm ontstaat waardoor het hout droog blijft en dus niet kan gaan rotten.

Omdat ReMo Improve werkt met Plastisol maatwerk panelen en iedere woning en dus ook ieder paneel weer anders is, wordt iedere woning van te voren door ons ingemeten. Alleen op deze manier krijgt u goed passende panelen en een mooie afwerking. De Plastisol panelen, met bijbehorende maten, worden op kantoor uitgetekend en vervolgens gaan deze tekeningen naar de werkplaats.

De panelen worden in de werkplaats gezet uit vlakke platen, deze platen zijn 0.7 mm dik en hebben een standaard breedte van 1.250mm. ReMo Improve verwerkt meestal lengtes van 3 meter. Langere lengtes kunnen wel gemaakt worden maar zijn meestal niet meer verwerkbaar. E.e.a. is afhankelijk van het toegepaste profiel.

De op maat gemaakte platen worden eerst op de knipbank in stroken geknipt en dan op de kantbank in de juiste vorm gebogen. Elk paneel wordt op maat gemaakt, niets is standaard. Dat maakt dewerkwijze van ReMO Improve ook uniek. 

Behalve de strakke panelen voor boeiboorden en windveren kunnen wij ook panelen met dimpels maken.

Speciaal voor onder overstekken, op de zijkanten van dakkapellen, het bekleden van topgevels of plafonds heeft ReMo Improve het Repropaneel ontwikkeld. Dit systeem bestaat uit meerder panelen die in elkaar geschoven worden. Deze panelen worden blind bevestigd zodat geen schroeven zichtbaar zijn. Omdat alles maatwerk is, kunt u de breedte van deze panelen meebepalen.

Ook maken we het potdekselprofiel wat heel mooi toegepast kan worden op schuurtjes en schuttingen.

Maar de uitstraling van uw boeiboord, windveer of overstek staat of valt met de wijze waarop de panelen worden aangebracht. Wij verzorgen de montage dan ook altijd zelf, er wordt niets uitbesteed.

Doordat wij ons in het bekleden van de houten delen aan de woningen gespecialiseerd hebben, beschikken wij over de juiste vaardigheden om deze maatwerkpanelen keurig netjes op uw woning te monteren zodat het geheel er mooi strak uit ziet.

Ook moeten de panelen zo gemonteerd worden dat het paneel enigzins vrij van het hout blijft om te kunnen ventileren. Wij hebben hiervoor een systeem ontwikkeld waarbij de panelen zo worden bevestigd dat er tussen hout en panelen een ventilatieopening van ca. 3 mm open blijft. Hierdoor blijft het hout droog en zoals iedereen weet, droog hout rot niet.

De panelen worden zoveel mogelijk verdekt geschroefd met roestvrijstalen gecoate schroeven in de kleur van het paneel. Men ontkomt er echter niet aan dat er soms een schroef zichtbaar is. Dit gebeurt meestal op de hoeken die met een strip of hoekprofiel afgewerkt worden.

Neem contact op voor advies. Bel 0485-372422 of 06-51418280. Of via het contactformulier.