Plastisol HPS coating

Plastisol coating – HPS 200 voor boeiboord

Plastisol is een coating van hoge kwaliteit op basis van Polyvinylchloride (PVC), aangebracht op een galvalloy substraat hetgeen de corrosieweerstand en kathodische bescherming onder de meeste omstandigheden verbetert.
De Remo Improve gebruikt uitsluitend Plastisol met een laagdikte van 200 micron, waarbij een zeer goede elasticiteit en het goed bestand zijn tegen mechanische bewerkingen (slitten, walsen, zetten, etc.) grote voordelen bieden.
Het pasprofiel geeft het product een hogere lichtreflectie, minder vuilaanhechting en een modernere uitstraling.

Nooit meer schilderen van boeiboorden

Bekleden van uw woning met onze panelen biedt u veel voordelen. Schilderen behoort voorgoed tot het verleden. Hiermee bespaart u veel geld en tijd. Ook voor de prijs van onze pasprofielen voor uw boeiboorden, dakranden of andere gevelbekleding hoeft u het niet te laten.

Wilt u meer weten? Bel of mail ons dan. Wij geven u deskundig advies en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte.

Onze panelen zijn ook zeer geschikt voor het bekleden van uw caravan of houten chalet. Uw chalet of caravan ziet er weer als nieuw uit. U profiteert van een onderhoudsvrij materiaal en bent van het telkens terugkerende schuren en schilderen af. Alle panelen maken we op maat en monteren we zoveel mogelijk blind. Bij lekkage van het dak van uw caravan is het vaak ook mogelijk een geheel nieuw dak over het oude dak heen te leggen.

Wij verzorgen ook uw koperen of zinken dakrand- en boeirandafwerkingen.

Voor meer informatie kunt u ons bellen of contact opnemen via het contactformulier.

Boeiboordbekleding en Gevelbekleding vervangen door REMO IMPROVE  TEL. 0485-372422 / 06-51418280