Keralit Boeiboordbekleding en gevelbekleding

Om uw windveren van hout tegen weersinvloeden te beschermen is schilderen de meest voorkomende oplossing en vaak de enige afdoende manier. ReMo Improve lost dit op met Keraliet pasprofielen, voorzien van een hoogwaardige coating. Hierdoor hoeft u uw boeiboorden, windveren of dakranden nooit meer te schilderen.

Keralit boeiboorden, dakranden of overstek

Voor elke type goot, dakrand of overstek kan een perfect passende bekleding gemaakt worden. Wat scheef of krom is, kan zoveel mogelijk recht gemaakt worden. Zelfs in het zicht hangende zinken goten kunnen met onze panelen helemaal weggewerkt worden.

Onze pasprofielen zijn voorzien van een hoogwaardige coating.

Remo Improve werkt met waterdichte panelen

De panelen zijn waterdicht terwijl het hout toch kan blijven ademen. Ze zijn licht en zelfdragend en kunnen dus makkelijk achter gevelpannen, daktrimmen en dergelijke geschoven worden. De montage is snel en zonder breek- of sloopwerk. De panelen worden zoveel mogelijk onzichtbaar of verdekt bevestigd met roestvrijstalen schroeven. Uw nieuwe boeiboorden zijn vooral ONDERHOUDSARM.

Keralit gevelbekleding een waardevolle investering!

Met Keralit zorgt u goed voor uw woning en voor u zelf. Want Keralit is verbluffend mooi en zeer sterk. Dat betekent nooit meer schilderen! Met Keralit krijgt uw woning een blijvend mooie afwerking. Geen afbladderende verflagen, of glansverlies, maar stijlvolle gevels en dakranden die er altijd verzorgd uitzien. Zo nu en dan een sopje, meer onderhoud komt er niet bij kijken.

Keralit gevelbekleding is onderhoudsarm, hoogwaardig en niet van hout te onderscheiden. Voor het verhogen van de waarde van uw huis is Keralit de juiste gevelbekleding. Wilt u zo min mogelijk onderhoud en het liefst nooit meer schilderen, kies dan voor Keralit. Bovendien kunt kiezen uit een ruim assortiment aan kleuren. De gevelbekleding van uw woning moet duurzaam zijn en lang meegaan. En het liefst ook nog milieuvriendelijk zijn. Keralit is een duurzame en milieuvriendelijke gevelbekleding, gemaakt van gerecyclede kunststoffen. Het is ongevoelig voor kromtrekking door vocht of warmte en voor aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen.

Gecomi levert Keralit gevel- en dakrandpanelen in een uitgebreid kleuren pallet. De positieve eigenschappen maakt Keralit uitermate geschikt voor toepassing bij gevelrenovatie en nieuwbouwprojecten in de woning-, recreatie-, en utiliteitsbouw. Keralit wordt ook vaak rabatdelen of kunststof schroten genoemd. Keralit gevelbekleding is erg betrouwbaar, robuust en waardevast. 

Nooit meer schilderen van boeiboorden

Bekleden van uw woning met Keralit biedt u veel voordelen. Schilderen behoort voorgoed tot het verleden. Hiermee bespaart u veel geld en tijd. Ook voor de prijs van onze pasprofielen voor uw boeiboorden, dakranden of andere gevelbekleding hoeft u het niet te laten.

Wilt u meer weten? Bel of mail ons dan. Wij geven u deskundig advies en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte.

Wij leveren ook panelen die zijn geschikt zijn voor het bekleden van uw caravan of houten chalet. Uw chalet of caravan ziet er weer als nieuw uit. U profiteert van een onderhoudsvrij materiaal en bent van het telkens terugkerende schuren en schilderen af. Alle panelen maken we op maat en monteren we zoveel mogelijk blind. Bij lekkage van het dak van uw caravan is het vaak ook mogelijk een geheel nieuw dak over het oude dak heen te leggen.

Wij verzorgen ook uw koperen of zinken dakrand- en boeirandafwerkingen.

Voor meer informatie kunt u ons bellen of contact opnemen via het contactformulier.

Boeiboordbekleding en Gevelbekleding vervangen door REMO IMPROVE  TEL. 0485-372422 / 06-51418280