Boeiboordbekleding en Gevelbekleding

REMO IMPROVE  TEL. 0485-372422 / 06-51418280

Om uw houtwerk van ene gevel zoals een houten boeiboord optimaal tegen weersinvloeden te beschermen is schilderen de meest voorkomende oplossing en vaak de enige afdoende manier. ReMo Improve lost dit op met in het werk ingemeten metalen pasprofielen, voorzien van een hoogwaardige coating. Hierdoor hoeft u uw boeiboorden, windveren of dakranden nooit meer te schilderen.

Metalen pasprofielen zijn geschikt voor: 

  • Dakranden,
  • Overstekken,
  • Windveren,
  • Boeiboorden,
  • Goten,
  • Topgevels,
  • Dakkapellen,
  • Schuttingen
  • etc.

De pasprofielen worden op maat gemaakt en ter plaatse direct gemonteerd.

Vervangen van boeiboorden, dakranden of overstek

Voor elke type goot, dakrand of overstek kan een perfect passende bekleding gemaakt worden. Wat scheef of krom is, kan zoveel mogelijk recht gemaakt worden. Zelfs in het zicht hangende zinken goten kunnen met onze panelen helemaal weggewerkt worden.

Onze pasprofielen zijn voorzien van een hoogwaardige coating van naar keuze Plastisol HPS of Prisma.

Boeiboord vervangen met PLASTISOL HPS coating

PLASTISOL HPS is een voorgelakt staalproduct dat opgebouwd is uit 7 coatingsystemen. De basis is het Galvalloy™ metallisch gecoat staal. De metallische deklaag bestaat uit een geoptimaliseerde legering van 95% zink en 5% aluminium en biedt een ongeëvenaarde corrosiebescherming, zelfs bij beschadigingen en snij- en knipkanten. De topcoating is op basis van polyvinylchlorideharsen (PVC). Dit wordt aangebracht in een standaard laagdikte van 200 µm met leermotief, cintilla (puntjes) of, alleen de kleur metallic grijs, glad. Plastisol Hps heeft een optimale corrosiebestendigheid dankzij het Galvalloy™ metallisch gecoat staal waardoor ook knip- en snijranden niet gaan roesten. De verwachte levensduur van uw nieuwe boeiboorden is maar liefst 40 jaar. Leverbaar in ongeveer 30 standaardkleuren.

Boeiboord met PRISMA coating

PRISMA is voorgelakt staal met een 50 µm coating op basis van een high build polyurethaancoating. De basis is het Galvalloy™ metallisch gecoat staal (95% zink en 5% aluminium). Prisma heeft een hoge krasbestendigheid, een hoge corrosieweerstand, een hoge UW-bestendigheid en daardoor een uitstekend kleur- en glansbehoud.De verwachte levensduur van uw nieuwe boeiboord is ongeveer 30 jaar.

Remo Improve werkt met waterdichte panelen

De panelen zijn waterdicht terwijl het hout toch kan blijven ademen. Ze zijn licht en zelfdragend  (slechts 0.70mm dik) en kunnen dus makkelijk achter gevelpannen, daktrimmen en dergelijke geschoven worden. De montage is snel en zonder breek- of sloopwerk. De panelen worden zoveel mogelijk onzichtbaar of verdekt bevestigd met roestvrijstalen schroeven. Uw nieuwe boeiboorden zijn vooral ONDERHOUDSARM.

Nooit meer schilderen van boeiboorden

Bekleden van uw woning met onze panelen biedt u veel voordelen. Schilderen behoort voorgoed tot het verleden. Hiermee bespaart u veel geld en tijd. Ook voor de prijs van onze pasprofielen voor uw boeiboorden, dakranden of andere gevelbekleding hoeft u het niet te laten.

Wilt u meer weten? bel of mail ons dan. Wij geven u deskundig advies en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte.

Onze panelen zijn ook zeer geschikt voor het bekleden van uw caravan of houten chalet. Uw chalet of caravan ziet er weer als nieuw uit. U profiteert van een onderhoudsvrij materiaal en bent van het telkens terugkerende schuren en schilderen af. Alle panelen maken we op maat en monteren we zoveel mogelijk blind. Bij lekkage van het dak van uw caravan is het vaak ook mogelijk een geheel nieuw dak over het oude dak heen te leggen.

Wij verzorgen ook uw koperen of zinken dakrand- en boeirandafwerkingen.

Heeft u voorkeur voor Rockpanel, Keralit of Trespa? Ook de afwerking met deze materialen verzorgen wij voor u.
Voor meer informatie kunt u ons bellen of contact opnemen via het contactformulier.

Boeiboordbekleding en Gevelbekleding vervangen door REMO IMPROVE  TEL. 0485-372422 / 06-51418280